1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Engin Polat'tan X Yayınında Gergin Anlar...
Engin Polat'tan X Yayınında Gergin Anlar...

Engin Polat'tan X Yayınında Gergin Anlar...

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat mal varlıklarına el konulmasıyla ilgili olarak X yayınında Halk TV Programcısı Murat Ağırel'e tepki çeken sözlerle karşı çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Dilan Polat'ın eşi Engin Polat mal varlıklarına el konulmasıyla ilgili olarak X yayınında Halk TV Programcısı Murat Ağırel'e tepki çeken sözlerle karşı çıktı. Murat Ağırel prime ihtiyaç duymadığını hatırlatıp Engin Polat'a 'Siz Burada İnsanları Kandırmaya Çalışıyorsunuz" dedi

Kara para aklama suçlamalarının ardından mal varlıklarına el konulan ve hakkında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ile gazetemiz yazarı Murat Ağırel arasında, X yayınında gerginlik yaşandı. Ağırel’in sorduğu sorulara yanıt vermek istemeyen Engin Polat, yazarımızı prim yapmakla suçladı.

Son dönemde ‘kara para aklama’ suçlamalarıyla gündeme gelen ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından haklarında rapor hazırlandıktan sonra mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile yakınları hakkında ilişkin suç örgütü kurmak ve yönetmek, suç örgütüne üye olmak, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak ve Vergi Usul Kanunu’na muhalefet olmak suçundan soruşturma başlatıldı.

ENGİN POLAT AĞIREL’E ‘PRİMCİ’ DEDİ

Gelişmeler gündemdeki yerini korurken sosyal medya fenomeni ve eşi Engin Polat, X’te bir yayına katıldı. Yayında gazetemiz yazarı Murat Ağırel ile Engin Polat arasında bir gerilim yaşandı.

Polat’ın Ağırel’in sorularının ardından “Sizin sorularınız daha çok izlenmeye yönelik sorular. Ben burada nei sorayım, nasıl prim yapayım” demesi üzerine Ağırel şunları söyledi:

“Ben sizin takipçiniz değilim, ürün sattığınız bir müşteriniz de değilim. Ben bu ülkenin gazetecisiyim. Sizin priminize ihtiyacım yok”

Ağırel, sözleri üzerine “Süpersiniz” diyen Engin Polat’a “Sağ olun, sizden daha iyi olduğum kesin” diye yanıt verdi.

DİLAN POLAT ÖZÜR DİLEDİ

Daha sonra yayına bağlanan Dilan Polat ise Ağırel’e “Kusura bakmayın Murat bey, çok zor evde çocuklar etkileniyor. Çok yıpratıcı bir süreç. Evde herkesin psikolojisi bozulmuş durumda” diyerek gazeteciden özür diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.