1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Erdoğan açıkladı, AK Parti'ye yakın isim itiraz etti
Erdoğan açıkladı, AK Parti'ye yakın isim itiraz etti

Erdoğan açıkladı, AK Parti'ye yakın isim itiraz etti

AK Parti'ye olan yakınlığıyla tanınan yazar Cem Küçük'ten geldi. Cem Küçük "Emekliler memnun olmadı, 5 bin lira yardımcı olmaz" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ek ikramiye verileceğini açıklaması hem 5 bin TL'yi az bulan emeklilerin, hem ek ikramiyeden muaf tutulan çalışan emeklilerin tepkisini çekerken, Erdoğan'a bir eleştiri de AK Parti'ye olan yakınlığıyla tanınan yazar Cem Küçük'ten geldi. Cem Küçük "Emekliler memnun olmadı, 5 bin lira yardımcı olmaz" dedi.

AK Parti iktidarına olan yakınlığıyla bilinen yazar Cem Küçük, çalışan emeklilerin hariç tutulduğu bir defaya mahsus 5 bin liralık ikramiye uygulamasını eleştirdi ve "Emekliler çok memnun değil bu durumdan, haklı olduklarının altını çizelim" dedi.

Küçük, çalışan emeklilerin hariç tutulduğu bir defaya mahsus 5 bin liralık ikramiye uygulamasını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, emeklilere bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapılmasının kararlaştırıldığını belirterek, çalışan emeklilere ise ödeme yapılmayacağını duyurmuştu. Erdoğan, "Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak. Ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibariyle emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak" demişti.
Söz konusu düzenlemeyi sunucusu olduğu TGRT Haber'de değerlendiren Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"10 bin liranın altında alanlar için düzenleme bekleniyordu. Olmadı. 5 bin lira çok da yardımcı olmaz. İnsanların memnun olmadığını söyleyelim. Mağduriyetlerini giderecek bir düzenleme bekliyorlardı. Esas zammın ocak ayında olacağını söyledi Erdoğan. Emekliler çok memnun değil bu durumdan, haklı olduklarının altını çizelim."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.