1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan Akşener'e çağrı yapmıştı!
Erdoğan Akşener'e çağrı yapmıştı!

Erdoğan Akşener'e çağrı yapmıştı!

Erdoğan Akşener'e çağrı yapmıştı! Grup toplantısında gündem olacak sözler: Ne zaman Cumhur İttifakı'ndan sıkılsa...

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunmuştu. Akşener bu çağrıya 'Kumar masasında olmayacağız' yanıtını vermişti. Bugünkü grup toplantısında konuşan Meral Akşener "Biliyorsunuz, Sayın Erdoğan ne zaman Cumhur İttifakı'ndan sıkılsa dönüp bize selam çakar. Cevabını biliyor olsa da aynı sorular sorar, aynı davetleri bir umut ısrarla tekrar eder." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, toplantıda Erdoğan'ın Sisi'yle görüşmesiyle ilgili, Erdoğan'ın geçmişteki Sisi hakkında kullandığı ifadelerinin derlendiği bir video izletti.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Akşener, İstiklal'deki 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası, iktidarın düzenlediği operasyonlarla ilgili "Yalnız iktidarın devlet yönetimiyle ilgili sorunu olduğundan atladığı bir şey var, devlet intikam almaz. Devlet, kadim geleneklerimizden nasibini alanlar bilir ki devletin intikam almasına gerek kalmaz" dedi.

Akşener, Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'yle görüşüp el sıkışmasıyla ilgili, geçmişte Erdoğan'ın Sisi'ye yönelik 'Zalim, katil' dediği görüntüleri izletti.

2019 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Binali Yıldırım'ı destekleyen Erdoğan, 'Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz?' ifadelerini kullanmıştı.

Akşener, "Evet, görünen o ki Sayın Erdoğan seçimini Binali beyden yana değil, Sisi'den yana kullanmaya karar vermiş. Sayın Erdoğan kazananın yanında olmayı sever, baktı ki İstanbul'da Ekrem başkan kazandı, biraz vakit aldı ama döndü dolaştı Sisi'yi seçti" dedi.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.