1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan MHP’ye kabinede yer verilebilir
Erdoğan MHP’ye kabinede yer verilebilir

Erdoğan MHP’ye kabinede yer verilebilir

24 Haziran seçimlerinin ardından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Reuters haber ajansına isim vermeden konuşan AK Partili ve MHP'li yetkililer, "Erdoğan, kabinesinde MHP'li isimlere yer verebilir" derken, AK Partili yetkili, "Sürpriz olmaz" yorumunu y

A+A-

Erzurum Güncel- Reuters haber ajansı, seçimin ardından kaynaklara dayandırdığı haberde, yeni kabinede MHP’lilerin yer alabileceğini yazdı. Reuters’ın, “Seçimdeki destekten sonra, Erdoğan milliyetçilere kabinede görev verebilir” başlıklı haberinde, AK Partili ve MHP’den yetkililer isim vermeden konuştu.

ERDOĞAN KARAR VERECEK

İsmini vermeden konuşan MHP’li yetkili, “Kabinede Cumhurbaşkanı’nın uygun göreceği MHP’ye yakın bazı isimlerin yer alması olası. Sonunda, bu Erdoğan’ın kararı olacak” dedi.

Öte yandan Erdoğan’a yakın bir kaynak daha ismini vermeden konuştu. İsmini açıklamayan yetkili, “Erdoğan’ın yeni kabinede MHP’ye yakın isimleri bakan yapması sürpriz olmaz” yorumunu yaptı.

PARTNER54 yaşında anne oldu54 yaşında anne oldu

MHP'li Aycan: Karar bana ulaşmadıMHP'li Aycan: Karar bana ulaşmadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Kılıçdaroğlu milletin iradesine saygı duymuyorAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Kılıçdaroğlu milletin iradesine saygı duymuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.