1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: Farkında olmadan bize pas verdi
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: Farkında olmadan bize pas verdi

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: Farkında olmadan bize pas verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: Farkında olmadan bize pas verdi, bizim de golü atmamız lazım

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'başörtü' açıklamasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir açıklama geldi. Erdoğan Çekya dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu beyefendi getirdi bunu gündeme koydu. Bu da ne oldu? Bu pek pas vermekten de anlamaz ama farkında olmadan bize bir pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım. Bilmiyor benim ömrümüm santraforlukla geçtiğini" dedi.

SORULARI CEVAPLANDIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'nın başkenti Prag'da gerçekleştirdiği basın toplantısında Yunan gazetecinin “Bir gece ansızın gelebiliriz dediğinizde Yunanistan’a saldırabiliriz mi diyorsunuz?” sorusu üzerine, “Bu sadece Yunanistan için değil, bizi rahatsız eden, bize saldıran hangi ülke olursa olsun, onlara karşı bizim cevabımız 'bir gece ansızın gelebiliriz.' Bunu böyle bilmeleri lazım, böyle anlamaları lazım. Şu an itibarıyla siz anladığınıza göre herhalde onlar da anlamıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunan gazeteciye 'Bir gece ansızın gelebiliriz' yanıtı - Tıkla İzle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'nın başkenti Prag'da gerçekleştirilen Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'nin ardından düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir Yunan gazetecinin “Bir gece ansızın gelebiliriz dediğinizde Yunanistan'a saldırabiliriz mi diyorsunuz?” şeklindeki sorusuna, "Bu sadece Yunanistan için değil, bizi rahatsız eden, bize saldıran hangi ülke olursa olsun, onlara karşı bizim cevabımız 'bir gece ansızın gelebiliriz.' Bunu böyle bilmeleri lazım, böyle anlamaları lazım. Şu an itibarıyla siz anladığınıza göre herhalde onlar da anlamıştır" şeklinde yanıt verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.