1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan son dakika yeni hamle
Erdoğan'dan son dakika yeni hamle

Erdoğan'dan son dakika yeni hamle

Erdoğan'dan son dakika yeni hamle: Erol Kaya'yı kabul edecek

A+A-

Erzurum Güncel- Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı 11:00'de kabul edecek. Bu görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi programında yer almadı. Erdoğan'ın resmi programında sadece Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile olan görüşmesi yer alıyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı 11:00'de kabul edecek.

 Melih Gökçek'in ne zaman istifa edeceği belli oldu

Habertürk Ankara Haber Müdürü Aysun Torun'un edindiği bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü görüşmede Kaya'ya bazı talimatların olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki hafta AK Parti'nin genişletilmiş il başkanları toplantısı var. Bu süre içinde parti içindeki istifa gündemine ilişkin olarak gelişmelerin yaşanabileceği bekleniyor.

RESMİ PROGRAMINDA YER ALMIYORDU

Bu görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi programında yer almadı. Erdoğan'ın resmi programında sadece Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile olan görüşmesi yer alıyordu.

 Ankara'da hareketli gece... Sürpriz görüşmeler

 

 Beştepe'deki görüşme sonrası Melih Gökçek'ten son dakika açıklama

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.