1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'ın teklifine Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt!
Erdoğan'ın teklifine Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt!

Erdoğan'ın teklifine Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt!

CHP lideri, Erdoğan'ın sözleri sonrası jet bir yanıt vererek, "Önerdiğimiz kanuni zırhı destekle, eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa getireceğiniz öneriye destek vermeye hazırız." dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başörtüsünü yasa ile güvence altına alma teklifini Meclis'e sunmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugünkü grup toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun çıkışına anayasa teklifiyle yanıt verdi çağrıda bulundu.

Erdoğan'ın ses getiren konuşmasına Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt geldi. Twitter hesabından açıklama yapan CHP lideri, şunları söyledi:

Son dakika | Erdoğan merakla beklenen mesajını açıkladı! Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına karşılık anayasa teklifi: 'Adamsan böyle yapalım'Son dakika | Erdoğan merakla beklenen mesajını açıkladı! Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına karşılık anayasa teklifi: 'Adamsan böyle yapalım'

"HAZIRIZ" DİYEREK ŞARTINI AÇIKLADI

Başörtülü kadınların hak ve özgürlüklerine kavuşması için önerdiğimiz bu kanuni zırhı sen destekle Erdoğan, eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa tabii ki Alevi vatandaşlarımız dahil, hak ve özgürlükler konusunda getireceğiniz öneriye her türlü desteği vermeye hazırız.

gjbh

Bu kullandığın zehirli dili de artık bırak, çok çirkin bir üslubun var. Türkiye için iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz. Senin yasakçı zihniyetine rağmen, özgürlükler getirmeye çalışıyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.