1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eren Tozlu; 10'un hayalini gerçekleştireceğim
Eren Tozlu; 10'un hayalini gerçekleştireceğim

Eren Tozlu; 10'un hayalini gerçekleştireceğim

Dadaş’ın golcüsü Eren, Camii’de Erzurumspor formasının arkasına kalemle 10 numara Eren Tozlu yazan minik hayranının 10 numara isteğini yerine getirmek için harekete geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor'un  Tecrübeli forveti Erun Tozlu, “Ulaşabilirsek kardeşimize ilk oynayacağımız maçta giydiğim formayı hediye edelim.” diye yanıtladı.

Nurullah PALA/PUSULA

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’un tecrübeli golcüsü Eren Tozlu, sosyal medyada yayınlanan minik hayran fotoğrafına kayıtsız kalmadı.

Bir sosyal medya kullanıcısının camide namaz kılmak için bekleyen ve sırtındaki mavi-beyazlı formaya boya kalemiyle “10” ve “Eren Tozlu” yazdıran minik hayrana Eren Tozlu’dan cevap gecikmedi. Paylaşımda “Eren Tozlu hayranı küçük Erzurumspor taraftarımız ibadette. Allah gönlüne göre versin. Kardeşimize keşke bir forma hediye etse.” çağrısını gören Dadaşların en büyük gol silahı Eren Tozlu, “Ulaşabilirsek kardeşimize ilk oynayacağımız maçta giydiğim formayı hediye edelim” diye yanıtladı. Mavi-beyazlı taraftarının gönlünde taht kuran futbolcuya bu paylaşımından dolayı destek yağdı.

10’un hayalini gerçekleştireceğim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.