1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eren Tozlu krallığa koşuyor
Eren Tozlu krallığa koşuyor

Eren Tozlu krallığa koşuyor

Dadaşların Gol makinesi Eren Tozlu, çift haneli rakamlara ulaştı. 10 gol 2 asistlik katkısı ile Erzurumspor’un başarısında büyük rol oynayan tecrübeli forvet, krallığa koşuyor. Eren, Keçiören’e attığı golle, 14 golü bulanan Ahmet Kutucu’ya bir adım daha

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un golcü Eren Tozlu, attığı gollerle takımını sırtlarken, krallık yarışında da 14 gollü Ahmed Kutucu’ya bir adım daha yaklaştı. Son olarak Ankara Keçiörengücü  filelerini havalandıran tecrübeli forvet, gol sayısını 10’a çıkardı.

Trendyol 1. Ligde 26. Hafta sonunda Eyüpsporlu Ahmed Kutucu 14 golle krallık yarışında başı çekerken, Takım arkadaşı Bruno 12 golle ikinci sırada bulunuyor. Sakaryasporlu Del Valle 11 golle üçüncü sırada yer alıyor. Eren Tozlu ise 10 golle bu futbolcuları takip ediyor.

26 maçta 10 gol 2 asist

Dadaşların 33 yaşındaki forveti bu sezon 26 maçta takımının attığı 25 golün 10’nuna  imza attı. Deneyimli golcü 2 de asist yaptı. Eren Tozlu geçtiğimiz sezonda 13 gol 5 asistle Mavi-beyazlıların ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. Golcü oyuncu bu sezon da attığı gollerle takımı sırtlayan isim olmaya devam ediyor.

Roushevel yoksa Furkan var!

Erzurum Tozlu son iki sezondur forvette Hollandalı Mikail Rousheuvel  ile iyi bir ikili olurken, tecrübeli kanat oyuncusunun sakatlanması ile birlikte Teknik Patron Hakan Kutlu’nun kanat forvet organizasyonlarında en önemli kozu Muhammed Furkan Özhan oldu. Bu sezon üçüncü golünü Keçiörengücü’ne atan Furkan, Eren Tozlu ile ileride iyi bir ikili oldu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.