1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erkan hocadan futbolculara evlat sevgisi!
Erkan hocadan futbolculara evlat sevgisi!

Erkan hocadan futbolculara evlat sevgisi!

Spor Toto 1. Ligde, BB Erzurumspor zirve yarışı verirken, teknik direktör Erkan Sözeri?nin futbolcularıyla olan samimi ve içten diyaloğu ise alkış alıyor.

A+A-

 Erzurum Güncel- Nurullah PALA'nın haberi / BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri’nin oyuncuları ile olan güzel diyaloğu takdir topluyor. Tecrübeli teknik adamın Ümraniyespor’dan talebesi olan Emircan ile samimiyetine Mavi-beyazlılar, “Baba-oğul” yakıştırması yaptı.

 

Göreve geldiği günden beri gerek kulüp personeli, gerekse kulübün idari çalışanlarıyla yakın bir ilişki kuran Sözeri, futbolcularıyla olan diyaloğu ile de takdir topluyor.

 

Emircan da emeği çok

 

Mavi-beyazlı futbolcuların da ‘Baba-Oğul’ yakıştırması yaptığı Erkan Sözeri ile Emircan’ın dostluğu Ümraniyespor’dan geliyor.

 

Emircan Altıntaş’ın futbolunun gelişmesinde ve süper lige kadar yükselmesinde teknik direktör Erkan Sözeri’nin rolü çok büyük.

 

Futbolcusu Emircan Altıntaş da hocasının kendisinin üzerinde emeğinin çok olmasından dolayı bir an olsun hocasına karşı saygıda kusur etmiyor.

 

Yetenekli oyuncu, “Erkan hoca benim babam gibidir. Beni hazır görürse oynatır, hazır görmezse yedek bırakır. Kendisine her zaman saygım sonsuzdur” dedi.

Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.