1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Ermeni model Armine Harutyunyan terör örgütüne katıldı
Ermeni model Armine Harutyunyan terör örgütüne katıldı

Ermeni model Armine Harutyunyan terör örgütüne katıldı

Ermeni model Armine Harutyunyan'ın terör örgütü VoMa'ya katıldığı ortaya çıktı. Elinde silahıyla atış eğitimi aldığı görülen Harutyanyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Karabağ'da gerçekleştirilen 'anti terör operasyonu' sonrası Ermeni silahlı çeteler Karabağ'dan çekileceklerini açıkladı.

Başarılı operasyonla Karabağ'a huzur ve sükunet kısa sürede hakim olmaya başlarken yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan silahlı çeteleri ise yeni bir hazırlık peşinde.

ERMENİ MODEL HARUTYANYAN TERÖR ÖRGÜTÜNE KATILDI

İtalyan ve Fransız sahipli moda markası Gucci'nin reklam yüzlerinden Ermeni model Armine Harutyunyan, terör örgütü VoMa'ya katıldı.

Elinde silahıyla atış eğitimi aldığı görülen Harutyanyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.

AZERBAYCAN'LA ALIŞILMADIK MÜCADELE!

Öte yandan içerisinde PKK'lı ve Asala'lı teröristlerin de bulunduğu örgüt, 'Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz' söyleminde bulunarak yeni provokasyonların ve saldırı girişimlerinin de sinyalini verdi.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.