1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum Aşkına Herkes Tribüne
Erzurum Aşkına Herkes Tribüne

Erzurum Aşkına Herkes Tribüne

Erzurumspor-Bandırmaspor maçının biletlerinin satışı devam ediyor. Mavi-beyazlılar en çok bu ortamda taraftar desteğine ihtiyaç duyuyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Ligin 15. haftasında yarın Saat 16:00’da Beyçimento Bandırmaspor’la oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, maç biletlerine ilgi bekliyor. En çok taraftar desteğine ihtiyaç duydukları bir ortamda bulunduklarını ifade eden Dal, taraftarların bu zorlu süreçte fedakarlık yaparak hem tribün desteği hem de kulübe kaktı olması anlamında biletlere ilgi göstererek tribünleri doldurmasını arzu ettiklerini söyledi.

Mavi-beyazlı kulübün başkanı, “Bizim taraftarlarımız zaten fedakarlar, ancak bu zorlu süreçte biletlere biraz daha fazla rağbet göstersinler. Çünkü taraftarlarımızın hem maddi hem manevi desteğine kulübümüzün ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Dadaşta, bilet fiyatları kale arkası 30 TL, maraton 40 TL, kapalı 50 TL, VIP 150 TL, Misafir tribün biletleri ise  35 TL olarak belirlendi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.