1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum bir gülen yüzünü daha kaybetti!
Erzurum bir gülen yüzünü daha kaybetti!

Erzurum bir gülen yüzünü daha kaybetti!

Horasan Belediyesi önceki başkanlarından Dursun Şen, İstanbul'da, geçirdiği kalp krizi sonucu 67 yaşında, yaşama veda etti. Şen'in ani ölümü, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Horasan'ın önceki belediye başkanlarından Dursun Şen yaşama veda etti. Belediye başkanşığ sonrasında, şehrin entellektüel birikimine çeşitli gazetelerde yazdığı köşe yazıları ve yaptığı televizyon programlarıyla ciddi katkılar sunan Dursun Şen, açık sözlülüğü ve espirili kişiliği ile tanınıyordu.


Güncel Medya Grup olarak,  merhum Dursun Şen'e Allah'tan Rahmet, eş dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Şen'in cenzzesi İstanbul'dan bugün uçakla getirirlerek yarın Erzurum'da toprağa verilecek.
 

 

DURSUN ŞEN KİMDİR?

 

1954 yılında doğdu. İlköğrenimini Horasan’da tamamladı. Liseyi Erzurum ve İzmit’te okudu. Atatürk Üniversitesi’nden mezun olan Şen, bir dönem kömür işletmelerinde çalıştı. İstifa ederek siyasete atıldı ve sırasıyla gençlik kolları, ilçe ve il başkanlığının ardından bir dönem de Horasan Belediye Başkanlığı yaptı. Çeşitli yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan Dursun Şen evli ve iki çocuk babasıydı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.