1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Bu soruya cevap arıyor!
Erzurum Bu soruya cevap arıyor!

Erzurum Bu soruya cevap arıyor!

Erzurum'da Şükrü paşa semtinde yapılan gece kondu tartışma konusu oldu. Belediyeler ise suskunluklarını koruyor. Öner Tugay'ın arkasındaki güç ise merak konusu oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'un Şükrü paşa semtinde sökülen Alyanak sitesinin önündeki yürüyüş yoluna konulan gece kondu görenleri şaşkına çeviriyor.

Erzurum'da yaşanan garipliklere bir yenisi daha eklendi. Şükrü paşa semtinde konulan gecekondu tartışma konusu oldu. İddialara göre yapılan gecekondunun Alyanak sitesini alarak yeniden yapacak olan Öner Tugay'ya ait konut satış ofisi olarak yapıldığı ileri sürüldü. Bir diğer iddia ise buranın muhtarlık binası olarak inşa edildiği, diğer bir iddia ise Büyükşehir Belediyesi tarafından Cafe25 olarak yapıldığı yönündü. Hangi iddianın doğru olduğu merak konusu olurken, Büyükşehir belediyesi ve Yakutiye Belediyesi ise bu iddialar karşısında suskunluklarını koruyor.

ÖNER TUGAY'IN ARKASINDA KİM VAR?

Görgü tanıklarının iddiası ise binanın Öner Tugay tarafından yaptırıldığı yönünde. Semt sakinleri binanın Öner Tugay tarafından konut satış ofisi olarak yaptırıldığını, buna da belediyelerin göz yumduğunu ileri sürdüler. Alyanak sitesi sakinlerinden kat karşılığı alınan sitenin çok katlı olarak yapılacağını ileri süren semt sakinleri, "Öner Tugay'ı birileri açıkça koruyor. Şükrü Paşa semti beton yığınlarına çevriliyor. Gizli ortakları kim, bu projenin arkasında kimler var merak ediyoruz" diyerek tepki gösterdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum