1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum Büyükşehir'den madalya şov
Erzurum Büyükşehir'den madalya şov

Erzurum Büyükşehir'den madalya şov

Antrenör Emre Şahin yönetimindeki Mavi-beyazlı kick boksçular Konya’da 8 altın, 6 gümüş, 3’de bronz madalya kazandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, kick boksta fırtına gibi eserken, Konya’da tatamiyi rakiplerine dar etti.

Göreve geldiği günden beri branş ayrımı yapmaksızın spora destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sporcuların ve takımların elde ettiği başarılı derecelerin gururunu yaşıyor. Kulüp Başkanlığını Ahmet Dal’ın yaptığı Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kick Boks Takımı, Konya’da şaha kalktı. Antrenör Emre Şahin yönetiminde tatamiye çıkan Mavi-beyazlı sporcular, tatamiden 17 madalya kazanarak indi.

Bir şampiyona 17 madalya

17-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Konya’da yapılan ve Yaklaşık 15 ilin katılımıyla gerçekleşen  ‘1. İller arası Kick Boks Şampiyonası’nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi  Gençlik Spor Kulübü Kick boks Takımı 8 Altın 6 gümüş 3 Bronz madalya alarak şampiyonayı tamamladı. Bir şampiyonada 17 madalya kazanarak adeta rekor kıran Mavi-beyazlı kick boksçular ve antrenör Emre Şahin büyük bir mutluluk yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile Dadaşların göğsünü kabartan Kick boksçular, daha büyük başarılar için şimdiden hazırlıklara başladı.

Şahin’den Sekmen’e teşekkür

Erzurum Büyükşehir belediyesi Kick boks Takımı olarak 8 Altın 6 gümüş 3 Bronz madalya alarak İller arası kick boks şampiyonasını tamamladıklarının altını çizen Antrenör Emre Şahin, “Bize bugüne kadar hep destek veren ve moral aşılayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e çok teşekkür ediyoruz. Bir milli sporcu olarak bir antrenör olarak Erzurum ve Türk sporu adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza müteşekkiriz. Ayrıca Kulüp Başkanımız Ahmet Dal ile GSİM İl Müdürümüz Birdal Öztürk’e Spor Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Çelebi ‘ye ve Kick boks il temsilcimiz Mesut Abuşoğlu’da destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.