1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Erzurum DT'den yeni oyun
Erzurum DT'den yeni oyun

Erzurum DT'den yeni oyun

Erzurum’da çocukların yüzünü güldürecek “Canlanan Masallar” oyunu izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 9-10-14 Ocak tarihlerinde çocuklar için sahnelenecek oyunu Umut Uğur yazdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da tiyatro sahneleri birbirinden güzel oyunları izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesinde oynanacak Canlanan Masallar isimli çocuk oyununun biletleri satışa sunuldu. 9-10-14 Ocak 2024 tarihlerinde tiyatro tutkunlarıyla buluşacak oyun, 55 dakika ve tek perdeden oluşuyor.

Çocukların merakla beklediği oyunun kadrosunda Yelda Püsküllü, Hilal Yüksel, Ömer Menteşe, Berkay Alkan, Onur Emre Teber, Mekselina Düğdü, Ahmet Metehan Şahiner, Tude Alaca, M. Enes Vatansever, M. Yusuf Öztürk ve Simge Uzun yer alıyor.

Oyunun konusu

Oyunda çocukların, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan bilgisayar oyunlarının kıskacından, sığ dünyasından uzaklaşarak hiç tanımadıkları masal kahramanlarıyla tanışırlar. Kendilerine biçilen rolden sıkılan masal kahramanları, farklı masallar içine girerler. Girdikleri masalların içinde yaşadıkları olaylar; ilgi çekici, komik, karmaşık ve bir o kadar da eleştirel bir anlatımla sahneye aktarılır.

 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.