1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Emniyeti tedbir ve önlemleri artırdı
Erzurum Emniyeti tedbir ve önlemleri artırdı

Erzurum Emniyeti tedbir ve önlemleri artırdı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü yılbaşında kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm emniyet ve trafik tedbirlerini alarak, güvenlik önlemlerini en üst safhaya çıkardı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Emniyet Müdürlüğü yılbaşında il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm emniyet ve trafik tedbirlerini alarak, güvenlik önlemlerini en üst safhaya çıkardı. Bu kapsamda yapılan açıklamada, “Her zaman olduğu gibi bugün de 112 acil çağrı merkezinden ihbar istek ve şikayetlerinizi anında ilgili mercilere iletebilirsiniz. Yeni yılınızı kutlar; huzur, refah ve güven içinde bir yıl geçirmenizi dileriz” denildi.

İşte Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan o açıklama;

“Değerli vatandaşlarımız, 2023 yılının acısı ve tatlısıyla geride bırakarak yeni bir yıla adım atıyoruz. Erzurum emniyet müdürlüğü olarak, 31 Aralık 2023 tarihinde ilimiz genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirler ve önlemler alınmıştır. Yeni yıla girdiğimiz günün huzur ve güven ortamında olması için tüm emniyet ve trafik tedbirleri en üst safhaya çıkarılmıştır. Her zaman olduğu gibi bugün de 112 acil çağrı merkezinden ihbar istek ve şikayetlerinizi anında ilgili mercilere iletebilirsiniz yeni yılınızı kutlar huzur refah ve güven içinde bir yıl dileriz.”

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.