1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum Jandarmasından 185. yıla özel video
Erzurum Jandarmasından 185. yıla özel video

Erzurum Jandarmasından 185. yıla özel video

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, 185’inci kuruluş yıl dönümüne özel bir video hazırladı. Jandarmanın görev ve sorumlulukları ile imkan ve kabiliyetlerinin sergilendiği video, izleyenlerden tam not aldı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarmanın kuruluşunun 185’inci yılı münasebetiyle tanıtım videosu yayınladı. Jandarma timlerinin operasyon görüntülerinin yer aldığı video klipte, suç ve suçlu ile verilen mücadele sergilendi.

Jandarmanın imkan ve donanımlarının da sergilendiği videoda narkotik, kaçakçılık ve asayiş operasyonlarından kesitler paylaşılarak ele geçirilen silahlar sergilendi. Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan video, izleyenler tarafından tam not aldı.

Erzurum Valiliği resmi sosyal medya hesabında da “Devletimizin bekası, halkımızın huzur ve güvenliği için cansiperane hizmet veren Jandarma Teşkilâtımızın personeli; zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ve gayret ile çalışmaktadır. Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 185’inci yıl dönümünü iftiharla kutluyoruz” mesajı paylaşıldı.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.