1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum özlemine çektiği kara kovuştu
Erzurum özlemine çektiği kara kovuştu

Erzurum özlemine çektiği kara kovuştu

Erzurum’da beklenen kar yağışı etkili oldu. Öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı zaman zaman fırtınaya dönüştü.

A+A-

Erzurum, güne uzun süredir beklenen kar yağışı öğlen saatlerinde başladı.. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle haftalardır kar yağışı görülmeyen öğlen saatlerde başlayan yağışla birlikte yeniden beyaza büründü. 
Öğle saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan kar, kısa sürede kent merkezinde yoğunluğunu artırdı. Şiddetli şekilde yağan karın gün boyunca aralıklarla  devam etmesi bekleniyor. 
Yağışın yol açtığı kaygan zemin nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, yetkililer trafikte daha dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu. 
Kar yağışıyla birlikte Erzurum’da kış mevsiminin gerçek yüzü yeniden hissedilirken, şehir adeta kartpostallık bir manzaraya kavuştu. 

Öte yandan Karayolları ekipleri  şehirler arası yolların açık kalması için yoğun çaba sarf ederken, Büyükşehir ve merkezdeki ilçe belediyelerine ait temizlik ekipleri de kaldırımları kürek ve kepçelerle temizleyip, yollarda tuzlama çalışması yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.