1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum Polisinden sınav uyarısı
Erzurum Polisinden sınav uyarısı

Erzurum Polisinden sınav uyarısı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü yarın yapılacak olan ÖSYM Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı için dikkat edilmesi gereken hususları paylaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- 18 Şubat 2024 Pazar günü 10.15-12.45 saatleri arasında ÖSYM Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı yapılacak. Erzurum Emniyetinden sınava ilişkin yapılan uyarıda sınav binalarının çevresinde, güzergahlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, pazar yerleri gibi gürültü oluşumu yapılmaması gerektiği belirtildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “ÖSYM Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavının 18 Şubat 2024 Pazar günü 10.15-12.45 (150 dakika) saatleri arasında yapılacağı ilgi sayılı yazılar ile bildirilmiştir.  Sınav günü sınav binalarının çevresinde, güzergahlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, pazar yerleri vb. gibi gürültü oluşumu yapılmaması gerekmektedir.

Ayrıca; Bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, kalemler ile cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, küpe, kolye, broş vb takı, metal para, metal içerikli aksesuarlar, ( şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç) eşyalar ile kopya çekmeye elverişli cihazların sınav binasına girişine kesinlikle izin verilmeyecektir “denildi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.