1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum polisine araç takviyesi
Erzurum polisine araç takviyesi

Erzurum polisine araç takviyesi

Erzurum Valisi Okay Memiş, “Erzurum’da göreve başladığımızda kırsalda özelikle sayıları tarafımızca bilinen terörist unsurlar vardı. Şu anda Allah’a şükür tek bir tane bile terörist unsur bulunmamaktadır.” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Emniyet Müdürü Levent Tuncer’in kendi imkanlarını kullanarak 17 aracı emniyet bünyesine kattığını ifade eden Memiş, “Tuncer müdürümüzü kutlarım. Ekonomik ömrünü doldurmuş araçları elden çıkarıp yerine sıfır araçları alıyoruz, bu çok güzel.” dedi.

Erzurum'da Emniyet hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 17 araç düzenlenen törenle hizmete girdi. İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, törende yaptığı konuşmada, "Bugün İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesine kazandırdığımız yeni hizmet araçlarımızın göreve başlamasıyla ilgili olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz. Göreve başladığım bir buçuk senelik süre içerisinde hizmet araç filomuzun yenilenmesi ve güçlenmesi için mesai arkadaşlarımla beraber yoğun bir çaba sarf ettik. Erzurumlu hemşerilerimize daha modern araçlarla, daha kontrollü, daha modern, daha düzenli hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarımızı bugüne kadar devam ettirdik. 2022 yılı içerisinde de hem ekonomik ömrünü tamamlamış olan araçlarımızın, hem de biriken hurdalarımızın açık mübadele yöntemi ile yapmış olduğumuz satışları karşılığında çeşitli markalarda 3 adet binek, 14 adet panelvan araç olmak üzere, toplam 17 adet taşıt alımını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Böylece 2 yıl içerisinde ekonomik ömrünü tamamlayan, hizmette aksamalara sebebiyet veren araçlar ve birikmiş hurdaların yapılan mübadelesi karşılığında geçen sene nisan ayı itibariyle alımını yaptığımız motorize yunus ekiplerimizin bünyesine dahil edilen 8 adet motor ile beraber toplam sayı 40’a ulaştı. Böylelikle daha genç, daha dinamik araç filomuz Erzurum’lulara hizmet etmek adına hizmete girmiştir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.