1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum TFF'nin üssü oldu!
Erzurum TFF'nin üssü oldu!

Erzurum TFF'nin üssü oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Antrenör Eğitimlerinin önemli bir bölümünü Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde düzenleyecek. Eğitim kamplarının sayısı 24 olarak açıklandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Antrenör Eğitimlerinin önemli bir bölümünü Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde düzenleyecek. Eğitim kamplarının sayısı 24 olarak açıklandı. 

 


2010 yılından beri UEFA Antrenör Eğitimleri için Erzurum’u tercih eden Türkiye Futbol Federasyonu, bu yıl da Palandöken’i üs olarak belirledi. 

 

 

Geçen zaman içinde yaz döneminde 6-8 eğitim kampı düzenleyen TFF, 2023 yılında tam 24 eğitim kampı düzenleyecek. Erzurum’da verilen eğitim sayılarının her geçen yıl arttığını söyleyen TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, bu yıl ilk kez Atletik Performans Eğitimi’nin de Palandöken’de düzenleneceğini bildirdi. Coşkun 66 Atletik Performans antrenörünün Erzurum’a gelerek bine yakın futbol adamına eğitim vereceğini söyledi. 

 

 

Öte yandan daha önce Pro Lisans eğitimi için kente gelen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu Samsunspor, Ömer Erdoğan Alanyaspor, Erdal Güneş de Gaziantep FK ile kamp dönemlerini Erzurum’da geçirecekler.  Haber: Erdem ARDAHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum