1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum ve 80 ilde 'çakar' operasyonu! 1433 sürücüye ceza kesildi
Erzurum ve 80 ilde 'çakar' operasyonu! 1433 sürücüye ceza kesildi

Erzurum ve 80 ilde 'çakar' operasyonu! 1433 sürücüye ceza kesildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçen ay yurt genelinde, ışıklı ya da sesli uyarı cihazlarını mevzuatta izin verilmeyen araçlarda kullanan 1433 sürücüye, 9 milyon 227 bin lira ceza uygulandığını bildirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı koordinesinde, 81 İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerince Ocak ayı içerisinde “Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan” kişilere karşı yapılan denetimlerde;

  • 1.433 Sürücü tespit edildi ve araçlarındaki ışıklı ve sesli uyarı işareti bulunan cihazlar (çakar lambalar) söktürüldü.
  • 9 Milyon 227 Bin TL para cezası uygulandı. 

“Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak Kullanan (Çakar Lamba) Sürücülere Karşı Denetimlerimiz Aralıksız Sürecek!

 

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, TRAFİKTE ÖNCELİĞİMİZ: “ÖNCE İNSAN”!

  •  Görevi sırasında Işıklı ya da Sesli Uyarı İşareti Bulunan Cihazları kullanan ambulans, itfaiye ve Polis gibi araçlarımızın trafikteki önceliği, insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir! '' ifadelerini kullandı.
     

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum