1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Erzurum ve Kars'ta grev kararı!
Erzurum ve Kars'ta grev kararı!

Erzurum ve Kars'ta grev kararı!

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine, Koop-İş Sendikası grev kararı aldı. Sendikanın Erzurum Şubesine bağlı Kars ve Erzurum TÜİK birimlerinde çalışan üyeler, bugün itibarıyla grev kararını ilan etti.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, yaptığı açıklamada, “Yasadan doğan haklarımızı sonuna kadar kullanmak için buradayız. Üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi adına mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz,” dedi.
Ocak ayından bu yana devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde bir uzlaşma sağlanamadığını belirten Toğrul, “Emeğimizin karşılığını alana kadar durmayacağız,” ifadelerini kullandı.

 

Koop-İş Sendikası, bağlı bulunduğu konfederasyon TÜRK-İŞ’in öncülüğünde emeğin, alın terinin ve toplu sözleşme hakkının takipçisi olmaya devam edeceğini duyurdu.

 

Ümmühan Göğtaş/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.