
Erzurum yeni İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay görevine başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Ay, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen törenle görevine başladı.
Gazete Güncel- 18 Eylül 2026 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mahmut Ay, düzenlenen karşılama töreninin ardından yeni görevine resmen başladı. Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Ay, Onur Karaburun’dan boşalan göreve getirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirilen törende emniyet personeli tarafından karşılanan Mahmut Ay, birim amirleriyle de bir araya geldi. Ay’ın önümüzdeki günlerde kentteki güvenlik, asayiş ve trafik hizmetlerine ilişkin kapsamlı değerlendirme toplantıları yapması bekleniyor.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında gerçekleştirilen atamayla Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde yeni bir dönem başlarken, önceki İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ise Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı görevine atanmıştı.
Manolya Bulut/ Pusula




HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.