1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurum'a bağımsız aday
Erzurum'a bağımsız aday

Erzurum'a bağımsız aday

Dadaşköy Eski Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım’ın oğlu İslam Yıldırım, Erzurum’dan bağımsız milletvekili adaylığını koydu.

A+A-

Erzurum Güncel- Siyasi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna teslim ederken bir bağımsız aday da Erzurum’dan çıktı. Dadaşköy Eski Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım’ın oğlu İslam Yıldırım,  Erzurum’dan bağımsız milletvekili adaylığını koydu.

Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran Yıldırım, “  Değerli Erzurumlular, kıymetli hemşerilerim, dostlarım ve kardeşlerim. Erzurum Milletvekilliği aday adaylığımızın AK Parti tarafından kabul görülmeyişi ardından yaptığımız istişareler neticesinde; Erzurum Bağımsız Milletvekili Adaylık müracaatında bulunma kararı almış bulunmaktayız. Bu vesile ile çalışmalarımızı tamamlayarak hayırlı niyetler ile Bismillah diyerek yola çıktık. Bu yolun çetin ve emek isteyen bir yol olduğunun da farkındayız.

Öte yandan, seçim süreci boyunca sizlerden alacağımız güç ve destekle 15 Mayıs sabahına seçimin kazananı olarak çıkacağımıza dair kanaatimiz ise tamdır.  Evvela siz kıymetli hemşerilerime ve ardından bölgemiz ve ülkemize hizmet edebilmek için, Erzurum bağımsız milletvekili adaylığımızı ilan ediyor ve tüm hemşerilerimizin dua ve desteklerini bekliyoruz. Bizlerle birlikte şehrimize hizmet yolunda yarışacak tüm siyasi partilerin adaylarına da başarılar dileriz. Bizler için en değerlisi, sizlerin kıymetli takdirleri olacaktır” mesajını paylaştı.

Şeyma TAHİR/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.