1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'a geliyordu: 1 ölü, 38 yaralı
Erzurum'a geliyordu: 1 ölü, 38 yaralı

Erzurum'a geliyordu: 1 ölü, 38 yaralı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. Diğer bir kazada ise 3 kişi yaşamını yitirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Tokat’ın Erbaa ilçesinde yolcu otobüsünün kar yağışı ve buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Erbaa ilçesi D-100 karayolu Çalkaya köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Erzurum'a giden İsmail B. (45) idaresindeki 25 ER 280 plakalı yolcu otobüsü, karlı yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yoldan geçen vatandaşların yardımıyla otobüsten çıkarılan yolcular, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Hafif yaralı olan bazı yolcular kurtarma ekiplerinin araçlarına alındı. Kazada otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden Bahtişen Sibirli'nin (39) cenazesi Erbaa Belediyesi ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralı 38 kişi ise Tokat’ın Erbaa ilçesi ile Amasya’nın Taşova ilçesindeki hastanelere sevk edildi.
Yaralılar yaşadıkları korku dolu anları anlatırken, polis ve jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü şarampole devrildi: 3 ölü, 15 yaralı

Ümraniye Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada otobüs şoförü ve 2 yolcu hayatını kaybederken, yaralanan 15 yolcu ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü şarampole devrildi: 3 ölü, 15 yaralı - Tıkla İzle

Kaza, Ümraniye Kuzey Marmara Otoyolu'nda saat 09.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'dan Antalya'ya giden yolcu otobüsü Reşadiye mevkiinde sürücünün yoğun kar yağışından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı.

Kazada otobüs şoförü ve 2 yolcu hayatını kaybederken, 15 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürerken, kaza yeri drone ile havadan görüntülendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.