
Erzurum'a kampa getirdiler
Geçmişte Erzurumspor’da teknik direktörlük yapan üç önemli isim, yeni takımlarını sezon öncesi kampı için Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne getirdi.
Gazete Güncel- Erzurumspor FK’nın geçmiş yıllardaki teknik direktörleri Mesut Bakkal, Muzaffer Bilazer ve Mehmet Altıparmak, bu kez farklı takımların başında Erzurum’a döndü. Üç tecrübeli çalıştırıcı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımlarını Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne getirerek, Erzurum’un kamp imkanlarından faydalanmayı tercih etti.
2020-2021 sezonunda Erzurumspor FK’nın teknik direktörlüğünü yapan Mesut Bakkal, bu sezon TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un başında bulunuyor. Bakkal, sarı-yeşilli ekibi Erzurum’a getirerek kamp çalışmalarına burada start verdi.
1997-2000 yılları arasında futbolcu olarak Erzurumspor forması giyen, ardından 2019 ve 2022-2023 sezonlarında mavi-beyazlı kulüpte teknik direktörlük görevini üstlenen Muzaffer Bilazer de Erzurum’a dönen isimler arasında. Tecrübeli teknik adam, bu sezon görev yaptığı KCT 1461 Trabzon FK’yı Erzurum’a getirerek Palandöken’de kampa soktu.
Erzurumspor FK'nın 2017-2018 sezonunda başında bulunan ve o sezon sonunda takımı Süper Lig'e taşıyan Mehmet Altıparmak ise bu sezon başında Ahmet Sportif Faaliyetler’in teknik direktörlüğünü üstlendi. Altıparmak da yeni takımıyla birlikte kamp tercihini Erzurum’dan yana kullanarak, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Kutlu direkten döndü
Geçtiğimiz sezon sonunda Erzurumspor FK ile yollarını ayıran ve Trendyol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Vanspor FK ile anlaşan Teknik Direktör Hakan Kutlu da Erzurum’da kamp için rezervasyon yaptırmıştı. Ancak daha sonra bu rezervasyonu iptal eden Kutlu, kamp tercihini Kayseri’den yana kullandı.
Ali Kaya
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.