1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Arkadaşlar arasındaki kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı
Erzurum'da Arkadaşlar arasındaki kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı

Erzurum'da Arkadaşlar arasındaki kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı

Erzurum'un Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi Solakzade Camii bahçesindeki iş yerinde Polat E. (29) ile arkadaşı Baran K. (30) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum'un Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi Solakzade Camii bahçesindeki iş yerinde Polat E. (29) ile arkadaşı Baran K. (30) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. Kavgada Polat E. bacağından abisi Murat E. (32) elinden Baran K. de sırtından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Erzurum Şehir Hastanesine kaldırıldı, Baran K. ise tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Ayrıca tarafların alkollü olduğu, çeşitli suçlardan Baran K'nin 11, Murat E'nin de 2 kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.