1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum'da Başkan adayları SKM toplantısında buluştu
Erzurum'da Başkan adayları SKM toplantısında buluştu

Erzurum'da Başkan adayları SKM toplantısında buluştu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve 17 İlçe Belediye Başkan adayı genişletilmiş Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına katıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yerel seçimlere az bir zaman kala Erzurum’da partilerin çalışmaları da hız kazandı. Bu kapsamda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve 17 İlçe Belediye Başkan adayı genişletilmiş Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına katıldı. 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunan başkan adayları, yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alış verişinde bulundular.

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Başkan Küçükoğlu, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Mehmet Sekmen ve 17 İlçe belediye başkan adaylarımız ile bir araya gelerek genişletilmiş Seçim Koordinasyon Merkezi toplantımızı gerçekleştirdik. 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarımıza yönelik istişarelerde bulunduk. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği için birlikte güçlü bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Katkılarından dolayı tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.