1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Çifte birincilikle döndüler
Erzurum'da Çifte birincilikle döndüler

Erzurum'da Çifte birincilikle döndüler

Erzurum’u Liseler Futsal Grup Şampiyonasında temsil eden Reşit Karabacak Spor Lisesi çifte birincilikle dönerken, Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı kazandı.

A+A-

Gazete Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Sezonu Okul sporları kapsamında Bingöl’de düzenlenen Lise A Gençler Kız ve Erkek Futsal Grup Şampiyonası sona erdi. Erzurum temsilcisi Reşit Karabacak Spor Lisesi hem kızlarda hem de erkeklerde grup birincisi olarak Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı kazandı.

Bingöl'de yapılan Futsal Türkiye Şampiyonası grup maçlarında  kızlarda tarih yazan Antrenör Fatih Özbayraktar yönetimindeki Erzurum Reşit Karabacak Spor Lisesi Kız  takımı ile Antrenörler Serkan  Adin, Ersin Dizlek ve  Erkan Emeç yönetimindeki ve Erkek Futsal Takımı gruplarını birincilikle bitirerek Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı elde etti.

Reşit Karabacak Spor Lisesi sosyal medya paylaşımlarında  “Gruplarını birincilikle bitiren tüm futsalcılarımızı ve antrenörlerimiz Fatih Özbayraktar  ile Serkan Adin hocamızı tebrik ediyoruz. Destekleriyle her zaman yanımızda olan Aziziye İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Nurullah Yavilioğlu ve Okul Müdürümüz Sinan Topallı 'ya çok teşekkür ediyoruz.

Hedefimiz yarı finalleri de geçerek Türkiye Finallerinde mücadele etmek” ifadelerine yer verdi. Okuldan yapılan açıklamada  Erdal Emeç, Ersin Dizlek, İsmail Güzeloğlu, Fesih Doğan , Emirhan Bingöl, Memet Bölükbaşi,  Ragıp Koçak, Furkan Akarsu,  Mustafa Alkan, Barbaros Dikel ve  Zöhre Doğan gibi beden eğitimi öğretmenlerini harcadıkları mesai ve yaptıkları fedakarlık için teşekkür ettiler.

 

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.