1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da çığ kurbanı operatör son yolculuğuna uğurlandı
Erzurum'da çığ kurbanı operatör son yolculuğuna uğurlandı

Erzurum'da çığ kurbanı operatör son yolculuğuna uğurlandı

Erzurum’da karla mücadele çalışması sırasında çığ altında kalarak yaralanan ve 5 gün sonra yaşamını yitiren kepçe operatörü Muhammet Yusuf Bucuğa, son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz 7 Şubat günü Erzurum’un Aziziye ilçesi Başkurt Mahallesi’nde kar nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışma yaparken çığ altında kalan ve yaralı kurtarılan kepçe operatörü Muhammet Yusuf Bucuğa, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli, 3 çocuk babası operatör Bucuğa, bugün öğle namazına müteakip Palandöken ilçesindeki Yıldızkent Hacı Selim Efendi Cami’sinde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği cenazeye Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve sevenleri katıldı.

‘Şimdi beni kim kurtaracak?’

Kepçe operatörü Bucuğa’nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise yürekleri burktu. Bucuğa’nın, kepçe içerisinden çektiği görüntülere kendisinin mahsur kaldığı anlar saniye saniye yansıdı. Bucuğa, paylaşımında, “Çevremde çok şoför var, çok yola giden var. Buradan bir iş makinesi operatörü olarak, bir arkadaş, bir dost, bir akraba olarak herkese bir tavsiyede bulunuyorum. Şu görmediğiniz yollarda yola çıkmayın. Tipi olan yollara girmeyin. Görüntüyü alamadığınız yere girmeyin.

Bizim gözümüzde de kızıl ötesi ışın yok. Ondan sonra kalıyorlar, arıyorlar mahsur kaldık, donduk. Nasıl edelim? Biz de canımızı düzde bulmadık ki. Ben gelmişim ama burada ben de mahsur kaldım. Şimdi beni kim gelip buradan kurtaracak? Göz gözü görmüyor, adam çıkmış arabayla servis yapıyor. Kendi canını düşünmüyorsan başkalarının canını düşün arkadaş ya” ifadelerine yer verdi.

Manolya Bulut

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.