1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Erzurum'da Cumhurbaşkanı’nı mutlu eden hediye
Erzurum'da Cumhurbaşkanı’nı mutlu eden hediye

Erzurum'da Cumhurbaşkanı’nı mutlu eden hediye

Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü alan Sanatçımız Hasan Tuluk'un minik torununun hediye ettiği resim Cumhurbaşkanı Erdogan'ı mutlu etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen 'Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni'nde duygulu anlar yaşandı.

ŞU ANA KADAR ALDIKLARIMIN EN GÜZELİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü’ne layık görülen sanatçımız Hasan Tuluködülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alırken, burada yaptığı konuşmada, “Şu anda bugüne kadar almış olduğum hediyelerin en güzelini alıyor ve büyük mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımıza olan ve bu ülkemize yaptığı değerli katkılar nedeniyle kendisine şükran borçluyuz. Kendisinin yanında olmaktan ve çocuklarımla birlikte buruda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

CUMHURBAŞKANI'NIN ANNE SEVGİSİNİ RESMETTİ

Ayrıca Erzurum’da ilkokul 3. Sınıf öğrencisi torunum cumhurbaşkanımızın ve hanımefendilerinin çocuklara olan sevgi ve muhabbetinin bilinci içinde, sayın cumhurbaşkanımızın annesine olan sevgisinden etkilenerek bir resim çizmiş, onu Erzurum’dan buraya getirdiler. Sayın Cumhurbaşkanımıza burada kendisine vermek üzere kabul buyurdular, şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

SALONDA ALKIŞ SESİ

Tuluk’un sahneye çıkan torunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine olan sevgisinden etkilenerek çizdiği resmi kendisine hediye etti. Bu sırada salonda alkış sesi yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi için resmedilen hediyeyi alırken, minik kızla kısa süre sohbet etti, ayrıca oyuncak bebek hediye etti.

https://www.habercim19.com/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.