1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Cumhuriyetin 100. yılı anısına gezdiler
Erzurum'da Cumhuriyetin 100. yılı anısına gezdiler

Erzurum'da Cumhuriyetin 100. yılı anısına gezdiler

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Cumhuriyetin 100. yılı onuruna tabiat, kültür ve sosyal gezi programı düzenledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Cumhuriyetin 100. yılı  onuruna tabiat, kültür ve sosyal gezi programı düzenledi.
29 Ekim sabahı başlayan gezi ile Pirinkayalar Tüneli, Öşvank Kilisesi,Tortum Gölü ve Şelalesi,Yusufeli Barajı engelli vatandaşlar tarafından gezilip görüldü. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu, engelli vatandaşlarla yapılan büyük yatırımları gezdiklerini ifade ederek, “Ülkemize yapılan  büyük yatırım ve eserleri yerinde gezip görmek, ülkemizin sahip olduğu kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerin farkına varmak amacıyla Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına engelli kardeşlerimizle gezi programımızı düzenledik.” dedi

Yusufeli Barajını da gezen Başkan Abdullah Keleşoğlu, “Bu büyük yatırımı ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Devasa yatırımlar hızla devam ederse ülkemiz enerji sahasında dışa bağımlılıktan bir gün mutlaka kurtulacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Gezi, Cumhuriyetin 100.yılı onuruna yemek programı ile son buldu.

Şeyma TAHİR/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.