1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum'da Devlet malını çalıp hurdacıya satarken yakalandılar!
Erzurum'da Devlet malını çalıp hurdacıya satarken yakalandılar!

Erzurum'da Devlet malını çalıp hurdacıya satarken yakalandılar!

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, çaldıkları çok sayıda devlet malzemesini hurdacılara satmaya çalışan 5 kişi suçüstü yakalandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, çaldıkları çok sayıda devlet malzemesini hurdacılara satmaya çalışan 5 kişi suçüstü yakalandı. Ele geçirilen malzemeler Karayolları Erzurum 12.Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, yakalanan 5 kişi adli makamlara sevk edildi.

Konuya ilişkin Erzurum İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “ 24.05.2023 tarihinde Aşkale-Tercan Karayolu, Kükürtlü mevkiinde, Karayolları Genel Müdürlüğünce yapılan bariyer ve dikme demir çalışmalarında kullanılan malzemelerin çalınması olayı ile ilgili olarak Erzurum İl.J.K.lığı JASAT dedektifleri ve Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığınca K. yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, suçu örtmek ve kendilerine resmi araç görünümü vermek maksadıyla Karayolları Genel Müdürlüğü Amblemini 16 AHK ...plakalı araca yapıştırmak suretiyle olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli, çaldıkları çok sayıda devlet malzemesini hurdacılara satmaya çalışırlarken suçüstü yakalanmıştır.

Devlet malını çalıp hurdacıya satarken yakalandılar!

 Ele geçirilen malzemeler Karayolları Erzurum 12.Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiş, olayı gerçekleştiren 5 şüpheli hazırlanan tahkikat evrakları ile adli makamlara sevk edilmiştir. Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Nesrin Demir/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum