1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum'da ele geçirildi! 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi
Erzurum'da ele geçirildi! 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi

Erzurum'da ele geçirildi! 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi

Erzurum’da bir araçta yapılan aramada bagaj yan duvarları, bagaj kapısı ve şoför koltuğu alt kısmına gizlenmiş vaziyette 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi ele geçirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da bir araçta yapılan aramada bagaj yan duvarları, bagaj kapısı ve şoför koltuğu alt kısmına gizlenmiş vaziyette 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde ticaret ve sevkiyatına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda bir araçta yapılan aramada bagaj yan duvarları, bagaj kapısı ve şoför koltuğu alt kısmına gizlenmiş vaziyette 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi ele geçirildi. Yakalanarak adli mercilere sevk edilen O. B. (1997 doğumlu) isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum Emniyetinden yapılan açıklamada, “22.11.2023 günü Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde ticaret ve sevkiyatına yönelik yapılan analiz çalışmaları neticesinde tespit edilen araçta yapılan aramada bagaj yan duvarları, bagaj kapısı ve şoför koltuğu alt kısmına gizlenmiş vaziyette 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi ele geçirilmiş.  konuyla ilgili yakalanarak adli mercilere sevk edilen O. B. (1997 doğumlu) isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı, kullanımı ve nakli ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.

Nesrin DEMİR/ Pusula 

Erzurum’da ele geçirildi!  Tam 15 parça!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.