1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da en kolay kazık!
Erzurum'da en kolay kazık!

Erzurum'da en kolay kazık!

Elektrik ve doğal gaz fiyatları can yakarken, bir canda nakit ödeme yapamayanların gitmek zorunda kaldığı, " Nkolay Fatura tahsilat şirketi" inden geldi. Yüz de 3'ün üzerinde komisyon alan şirkete Erzurum'da tepki yağıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da yüklü faturalar karşısında çaresizlik kalan Doğalgaz ve Elektrik abonelerine, bir kazıkta kredi kartı üzerinden tahsilat yapan "Nkolay" şirketinden geldi. Yüz de 3'ün üzerinde komisyon olan "Ekolay" tepki yağıyor.

Bu günde kadar seslerini duyuramadıklarını ileri süre aboneler, yetkililere ateş püskürdüler. Başta Palen Doğalgaz şirketi olmak üzere, bir çok kuruluşun tahsilat gişelerini kapatmaları tüketiciyi vurdu. İlgili kurumlara fatura ödemek için giden vatandaşlar, "Ekolay" gişelerine yönlendiriliyor. Bu gişelere giden vatandaşlar komisyon adı altında adeta soyuluyor. 

whatsapp-image-2023-03-12-at-19-47-22.jpegBir abone, 869 TL'lik faturasına 30,33 TL komisyon ödediğini belirterek, "Bu nasıl bir soygun. Bu soyguna dur diyecek bir yetkili yok mu? Bu bir haksız kazanç. Zaten yeterince yüksek faturalar karşısında eziliyoruz. Bu yetmezmiş gibi, bir de yüksek komisyon karşısında eziliyoruz.Zaten nakit ödeme şansımız olsa, bu kapıları çalmayız. Artık Erzurum'da da bir soygun düzeni kurulmuş" diyerek tepki gösterdi.    

Kim dur diyecek

Erzurum'da yaşanan bu soygun düzenine kimin dur diyeceği ise merak konusu oldu. Başta Palen Doğal Gaz olmak üzere, belli kurumların tahsilet gişelerini neden kapattıkları ise vatandaş tarafından merak ediliyor.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum