1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Futbolcu babanın Kayakçı kızı
Erzurum'da Futbolcu babanın Kayakçı kızı

Erzurum'da Futbolcu babanın Kayakçı kızı

Türkiye’nin efsane kayak kulübü olan Erzurum Kayak Kulübü’nde spora başlayan Duru Palandöken, snowboard yarışlarında kulübüne şampiyonluk kazandırdı. Futbol antrenörü olan babası İsa Atik Palandöken, kızının şampiyonluk sevincine ortak oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) temsil eden Palandöken Belediyespor Teknik Patronu İsa Atik Palandöken’in kızı Duru Palandöken, Türkiye’nin kayaktaki efsane kulübü Erzurum Kayak Kulübü’nün formasıyla çıktığı Türkiye Şampiyonası 1. Etap  Snowboord  Yarışlarında birincilik kürsüsüne çıktı. Minik sporcu, başarısı ile Erzurum Kayak Kulübü’nün göğsünü kabartırken, Babası Atik Palandöken’i de gururlandırdı.

 

Baba sahada kızı Kayak Pistlerinde başarı peşinde

 

Hafta sonu  Kayak Federasyonu tarafından Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen snowboard Türkiye şampiyonası 1. Etap yarışmalarında Erzurum Kayak Kulübünden Duru Palandöken altın madalya kazandı.

 

Aynı zamanda Palandöken Belediyespor Futbol Takımının Teknik Patronu olan İsa Atik Palandöken’nin kızı olan Erzurum Kayak Kulübü’nün başarılı sporcusu Duru Palandöken U15 yaş kızlarda 1. olarak altın madalyayı boynuna takmayı başardı. Babası Atik Palandöken’de kızını şampiyon olduğu yarışlarda yalnız bırakmadı. Kızı’nın sporcudaki başarıları ile gurur duyduğunu belirten başarılı futbol adamı, “Biz yıllarca yeşil sahalarda top koşturduk. Şimdi saha kenarından takımı yönetiyorum. Kızım snowbordda çok yetenekli.

 

Türkiye Snowboard 1. Etep  Yarışlarında da U11 kızlar yarışlarında kızım Duru Erzurum Kayak Kulübü adına yarışarak 1. olarak altın madalya kazandı. Ailesi olarak bizlerde çok sevinçliyiz. Kendisi ile gurur duyuyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda hem ilimiz hem de ülkemiz adına uluslararası arenada Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırır” dedi.

 

Alaftargil tebrik etti

 

Erzurum Kayak Kulübü adına U11 yaş kızlarda Snowboarda 1. lik madalyası kazanan Duru Palandöken’i ve kulüpleri adına derece elde eden bütün sporcularını tebrik eden Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, hedeflerinin sezon sonuna kadar bütün madalya ve kupaları müzelerine getirmek olduğunu söyledi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.