1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Gönül gözlü sultanlara en tatlı ilgi
Erzurum'da Gönül gözlü sultanlara en tatlı ilgi

Erzurum'da Gönül gözlü sultanlara en tatlı ilgi

Görme Engeliler Futbol Kadın Milli Takımının onuruna Büyükşehir Belediyesi moral yemeği verdi. Başkanvekili Fevzi Polat ile GSİM Müdürü Birdal Öztürk Antrenmanı da ziyaret ederek Ay-yıldızlara baklava ikram ederek çanta hediye etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan sahada IBSA 2024 Kadın Görme Engelliler Futbol Avrupa Şampiyonası’na bilenen B1 Futbol Kadın Milli Takımının onuruna Büyükşehir Belediyesi moral yemeği verdi. Başkanvekili Fevzi Polat ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Antrenmanı da ziyaret ederek Ay-yıldızlara baklava ikram ederek çanta hediye etti.

Görme Engelliler Kadın Milli Takım Antrenörü Can Kasapgil, Antrenörler Vahap Özel, Şenay Tonya, Asistan Zöhrenur Diker Demiray, Fizyoterapist Büşra Bada’dan oluşan teknik heyet ve Görme Engelliler Futbol Kadın Milli takımı oyuncuları kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun kaldı. Erzurum’da kamp ve milli takım seçmelerini yapan Ay-yıldızların adeta ayaklarını taş değdirilmiyor.

Müceldili konağında moral yemeği

Görme Engelli Kadınlar Futbol Oynuyor projesi dâhilinde B1 Futbol Kadın Milli Takımı seçme kampını Erzurum’da yapan ve  GSİM tarafından özel olarak hazırlanan sahada IBSA 2024 Kadın Görme Engelliler Futbol Avrupa Şampiyonası’na bilenen Görme Engelli Kadın Milli Takımının onuruna Müceldili Konağında Büyükşehir Belediyesi tarafından moral yemeği verildi. Moral Yemeğine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül,  Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Temel, Görme Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Orhan Tanrıkulu, Yönetim Kurulu üyesi Alper Tanyeli, Erzurum GSİM Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vahit Albayrak, Atatürk Üniversitesi Kış Sporları Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İzzet Uçan ile diğer davetliler katıldı. Palandöken Görme Engelliler Futbol Kulübü yöneticileri ile futbolcuları da yemeğe iştirak etti.

Polat: Yaptığınız iş çok önemli

Yemekte, konuşma yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in sizlere selamı var. Büyükşehir olarak sporun her branşına destek veriyoruz. Şimdi de Görme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımımızı ağırlıyoruz. Yaptığınız iş cesaretiniz ve fedakarlığınız takdire şayan ve sizin yaptığınız iş çok önemli” dedi.

Yurdagül yalnız bırakmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül de, yemekte Ay-yıldızlı kadınları yalnız bırakmadı. Yurdagül, Milli takımı Erzurum’da ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek, MHP İl Başkanlığı olarak kendilerinin de Görme Engelli Kadın Milli takımının onuruna yemek vereceklerini söyledi.

Büyükşehir’den Baklava GSİM’den çanta

Erzurum kampını bugün noktalayacak olan Görme Engelliler Futbol Kadın Milli Takımının son antrenmanını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, sporculara ve teknik heyete baklava ikram ederek çanta hediye etti. Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Temel, Görme Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Orhan Tanrıkulu, Yönetim Kurulu üyesi Alper Tanyeli, Erzurum GSİM Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vahit Albayrak, Trabzon TÜFAD Başkanı Metin Bak ile Erzurum Görme Engelliler Futbol Takımı  Antrenörü Fatih Şengül de etkinlikte hazır bulundu.

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.