1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Hasta ve yakınlarının çektiği fotoğraflar rezaleti ortaya koydu
Erzurum'da Hasta ve yakınlarının çektiği fotoğraflar rezaleti ortaya koydu

Erzurum'da Hasta ve yakınlarının çektiği fotoğraflar rezaleti ortaya koydu

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde odalara ek yataklar konuldu. Hasta ve yakınlarının kaydettiği fotoğraflar rezaleti ortaya koydu.

A+A-

Erzurum Güncel- Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’yle ilgili her geçen gün artan şikayetlere bir yenisi daha eklendi. Hastane yönetimi iki yataklı odalara bir yatak daha koydu. Yer açmak için refakatçi koltuklarının da kaldırıldığı iddia edildi. Hasta ve yakınları uygulamaya sosyal medyada tepki gösterdi.

 

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük sağlık kuruluşu olan Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, son günlerde sosyal medyada en çok şikâyet edilen kurum oldu.

 

 

Resmi internet sitesinde 1419 yatak kapasiteli görünen hastanede iki yataklı odalara bir yatak daha eklendi. Aynı şekilde diğer odalarda da yatak kapasitesi artırılırken, alan açmak için refakatçi koltuklarının kaldırıldığı öne sürüldü.

 

Bazı hasta yakınlarının piknik sandalyelerini getirerek geceyi geçirdiği hastanede yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Enfeksiyon riskinden endişe eden hasta ve yakınlarının yönetime şikâyette bulundukları ancak “Hastane zarar ediyor, ne yapalım gidin nereye şikâyet ederseniz edin” cevabı aldıkları iddia edildi.  

 

 

“ORTAK AKIL ARAYIŞINA DEVAM EDİYORUZ” DEMİŞTİ

 

Öte yandan her fırsatta ‘Yeni Nesil Üniversite’ açıklamalarında bulunan ve geçen 5 Şubat’ta Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, hastanenin son durumu ile ihtiyaç duyulan noktalara yönelik gereken adımların atılması için notlar aldıklarını söylemişti. Rektör Çomaklı’nın hastaneyle ilgili olarak "ortak akıl arayışına aralıksız devam ediyoruz” açıklamasından sonra odalara ek yatak atılması dikkat çekti.

 

 

Hasta ve hasta yakınları ise sosyal medya platformlarından, “Perişan haldeyiz bu duruma acil çözüm bulunmalı” şikayetinde bulundu. Onur SAĞSÖZ/ erzurumajans.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum