1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Hentbol maçları tam gaz
Erzurum'da Hentbol maçları tam gaz

Erzurum'da Hentbol maçları tam gaz

Okullar arası Yıldızlar Türkiye Yarı Finalleri tam gaz devam ediyor. Nefes kesen maçlarda gruplar şekillendi.

A+A-

Erzurum Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı 2023-2024 Okul Sporları sezonu kapsamında yapılan Hentbol Türkiye Yarı Finalleri tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum GSİM Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Yarı Finallerinde kız müsabakaları Yakutiye Spor Salonu'nda oynanırken, Erkek maçları Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda oynanıyor.

Bingöl avantajı kaptı

Yakutiye Spor Salonunda oynanan günün ilk maçında Serhat Gülüm-Hakan Suci hakem ikilisinin yönettiği maçta Bingöl 100. Yıl Ortaokulu ile Rize Çaykur Ortaokulu karşı karşıya geldi.

Nilgün Atar'ın gözlemciliğini yaptığı maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Bingöl ekibi oydu. Sarı-siyahlılar, mücadeleden 25-11 galip ayrıldı.

Antrenör Emrullah Kaya yönetimindeki Bingöl Temsilcisi bu sonuçla iki de iki yaptı. Rize ekibi ise henüz galibiyetle tanışamadı.

Erkeklere 8, kadınlarda 8 olmak üzere toplam 16 takım şampiyonluk mücadelesi verdiği Türkiye Yarı Finallerinde Yakutiye Spor Salonunda oynanan günün ikinci maçında Oltu Cumhuriyet Ortaokulu ile Batman Kültür Ortaokulu karşı karşıya geldi.

Oltulu kızlar “vuslat başka bahara kaldı” dedi

Siirt Bölgesinden Diyar Kaya- Mehmet Solgun hakem ikilisinin yönettiği günün ikinci maçında Oltu  Cumhuriyet Ortaokulu ile Batman Kültür Ortaokulu kıyasıya galibiyet mücadelesi verdi. 45 dakika oynanan ve nefes kesen mücadelede gülen taraf, Batman temsilcisi oldu. Batman Kültür Ortaokulu maçı 21-9 kazanarak, final yolunda büyük bir avantaj elde etti. Selim Muti yönetimindeki Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Türkiye finalleri umutlarını başka bahara bıraktı.

Erkek maçları nefes kesiyor

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yoncalık Kampüsünde bulunan spor salonunda oynanan erkek maçlarında ise Batman, nefes kesen kaçta Trabzon’u 16-14 yendi. Bingöl, Giresun karşısında galip gelirken, Van-Tokat karşılaşmasında kazanan taraf Van oldu. Rize ise Iğdır engelini aşmayı başardı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.