1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da İlk eğitim, polislerden
Erzurum'da İlk eğitim, polislerden

Erzurum'da İlk eğitim, polislerden

Erzurum’un Aziziye ilçesinde bulunan trafik eğitim parkında onlarca çocuk ilk trafik eğitimlerini polisler tarafından aldı. Trafik kurallarını öğrenen minikleri, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ziyaret etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’un Aziziye ilçesinde bulunan trafik eğitim parkınde onlarca çocuk ilk trafik eğitimleini polisler tarafından aldı. Trafik kurallarını öğrenen minikleri, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ziyaret etti.

Nesrin DEMİR-PUSULA

Aziziye ilçesinde bulunan Çocuk Eğitim Trafik Parkında, özel bir kreşin minik öğrencileri, trafik kurallarını öğrenmek için düzenlenen etkinlikte polislerle tanıştı. Yaşları 4 ile 6 arasında olan yaklaşık 45 çocuk, trafik polisleri tarafından hayatlarının ilk trafik eğitimlerini aldı. Yay geçitleri, trafik lambaları, karşıya güvenli geçiş gibi bir çok konu oyun tarzında anlatılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi. Trafik parkında eğitim alan minikleri, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’da ziyaret etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Yırtar, ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.