1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da istismarcı babadan kan donduran ifade! Tik tok için video çekmiş
Erzurum'da istismarcı babadan kan donduran ifade! Tik tok için video çekmiş

Erzurum'da istismarcı babadan kan donduran ifade! Tik tok için video çekmiş

Erzurum’da yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 kızına uzun yıllar cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Ş.K.’nın ifadeleri kan dondurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 kızına uzun yıllar cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Ş.K.’nın ifadeleri kan dondurdu. Kızı Z.K.’nın kayda aldığı istismar görüntülerine ilişkin konuşan baba, “Kızım video çekip TikTok’ta paylaşacağız, para kazanacağız dedi. Ben de para için kabul edip  video çektim” ifadelerini kullandı.  

Pusula Gazetesinden Manolya BULUT'un yaptığı haberde, Erzurum’da bir köyde 6 çocuklu ailenin içinde uzun yıllar yaşanan olay, duyanların kanını dondurdu. Çiftçilik yapan baba Ş.K. (43) iddiaya göre olayın ortaya çıktığı dönem 6 ile 16 yaşları arasında olan 5 öz kızına uzun yıllar cinsel istismarda bulundu.

Mide bulandıran olay 2021 yılında 16 yaşında olan Z.K.’nın 112’yi arayarak jandarmaya ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Durumu amcasına da söylediğini belirten Z.K., öz babasının kendisine 9 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Babasının aynı zamanda kendisinden küçük 4 kız kardeşine de istismarda bulunduğuna şahit olduğunu söyleyen Z.K.’nın şikâyetinin ardından baba hakkında soruşturma başlatıldı.

Olayın yaşandığı tarihte 16 yaşında olan Z.K., son yaşanan istismarı ise cep telefonuyla kayıt altına aldı. Baba Ş.K.’nın kızına dokunarak istismar ettiği 14 saniyelik görüntü, dava dosyasına girdi.

Geçtiğimiz gün hakim karşısına çıkan baba Ş.K.’ya istismar görüntüleri soruldu. Baba Ş.K., mahkemedeki ifadesinde, “Kızım Z.K. bana TikTok’ta videolar gösterdi. Burada tıklanma oldukça para kazanıldığını söyledi. ‘Biz de yapalım para kazanalım, nasıl olsa yüzümüz görünmüyor’ dedi. Ben de kabul ettim ve video çekip paylaştık, sonra da sildi” dedi.

Hakimin “Para için görüntülerdeki hareketleri yapmayı kabul ettin öyle mi?” sorusu üzerine ise baba Ş.K., “Evet para için kabul ettim” ifadelerini kullandı. Baba Ş.K.’nın tutuklu yargılandığı davanın duruşması ise ileri bir tarihe ertelendi.

160 yıl hapsi isteniyor

Baba Ş.K.’nın ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçunu işlediği yönünde yeterli kanaat oluştuğu, öz çocukları olan her bir mağdur çocuğa karşı ayrı ayrı 5 sefer zincirleme şekilde altsoya karşı tehdit ederek korkutmak suretiyle cinsel istismarda bulunduğu iddianame tutanaklarına geçti. Baba Ş.K. hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan toplamda 160 yıl hapis cezası isteniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum