1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurum'da İYİ Partide deprem: Ak Partiye katıldılar
Erzurum'da İYİ Partide deprem: Ak Partiye katıldılar

Erzurum'da İYİ Partide deprem: Ak Partiye katıldılar

Erzurum’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti’ye katılımlar sürüyor. Önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin, önceki dönem ilçe başkanları Ömür Dadaş ve Osman Temur, teşkilatları ile birlikte AK Parti’ye geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin,  önceki dönem ilçe başkanları Ömür Dadaş ve Osman Temur, teşkilatları ile birlikte AK Parti saflarına geçti. AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen programda parti rozetlerini AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu taktı.

AK Parti çatısı altında

AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, yeni katılımların kendilerini onurlandırdığını söyleyerek, “Erzurum’da daha önce yapmış olduğumuz partimize katılım programlarının bir ikincisini de sizlerin huzurunda yapacağız. Çok kıymetli misafirlerimiz var. Daha önceden İYİ Parti’de görev yapmış önceki dönem il başkanlarından Fatih Güneyin bey, ilçe başkanlarından Ömür Dadaş bey, Osman Temur bey ve yönetim kurulu üyelerinden arkadaşlarımız bugün itibariyle AK Parti Erzurum İl Teşkilatı bünyesinde yapmış olduğumuz program sonucunda AK Parti’de siyasi hayatlarına devam edeceklerdir.

Kendilerine hoşgeldiniz, hayırlı olsun diyorum. Bundan sonraki siyasi hayatlarında yol yürüyecek olmalarından dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Siyaset yaparken siyasetin olmazsa olmazı siyasi partiler çerçevesinden herkes kendisine yakın olan partilerde siyaset yapacaktır. Demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bizim hedefimiz Erzurum’a hizmettir. AK Parti çatısı altında şehrimize hizmet ediyoruz. Mutlaka diğer siyasi partilerde de görev yapan şehrimizin evlatları, şehrine hizmet etmek için çalışmaktadır. Ancak bizim iddiamız odur ki birlik beraberliğimizi AK Parti çatısı altında yaparak şehrimize daha da iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Bu anlamda değerli arkadaşlarımızın partimize müracaatları bizi onurlandırmıştır” dedi.

İl başkanıyla sorun yaşadık

Önceki dönem İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Güneyin, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Ensar Nuhoğlu ile problem yaşamalarından dolayı partiden ayrıldığını belirterek, “Ben de arkadaşlarım da bundan sonra AK Parti neferi olarak partiye hizmet vermekten gurur duyacağız. Yeni gelen il başkanımızla anlaşmazlıklarımız oldu. Çünkü Erzurum’u da bilmiyordu. Kendisi aslen Erzurumlu ama burada yaşamadığı için burayı bilmiyor. Bazı sorunlar yaşamaya başladık. Sonrasında da AK Parti bize yakın geldi o yüzden geçiş yapmak istedik” diye konuştu.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.