1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurum'da karantinada olması gereken kişi Trabzon'da yakalandı
Erzurum'da karantinada olması gereken kişi Trabzon'da yakalandı

Erzurum'da karantinada olması gereken kişi Trabzon'da yakalandı

Trabzon’da şok bir olay yaşandı. Koronavirüs testi pozitif çıkmış kişilerle temaslı olduğu için karantina altında olması gereken kişi Trabzon’da otelde yakalandı. Şahsın, Erzurum’dan Trabzon’a geldiği öğrenildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Çin’den başlayarak, tüm dünyada hızla yayılan Koronavirüse karşı yetkililer sürekli maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde duyuru yaparken  vatandaşların duyarsızlığı ise dikkat çekiyor.  Türkiye’de ve Trabzon’da vatandaşların tedbirleri azaltmaya başlaması virüsün ne yazıkki daha da hızlı yayılmasına neden oluyor. Yaşanan bu duyarsızlığın bir benzeri de ne yazık ki Trabzon merkezde yer alan bir otelde gerçekleşti.   ERZURUM’DA KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN…

Erzurum’da Koronavirüs testleri pozitif çıkmış kişilerle temaslı olduğu için karantina altında tutulması gereken şahıs, dün Trabzon’da ortaya çıktı.  Trabzon’da bir otele yerleşmeye çalışan şahıssın kaydı sisteme girilince hemen görevliler devreye girdi. Otelden alınan şahıs yurda yerleştirilirken 14 gün boyunca karantina altında tutulacağı kaydedildi.

ŞAHIS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI Şahıs hakkında, "Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma Suçu (TCK m. 195)" maddesindan adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

RESTORAN ÇALIŞANLARINDA DA KORONAVİRÜS

Öte yandan Trabzon’da bir restoranın çalışanlarında Koronavirüs tespit edilince işletme karantinaya alındı. İşletmenin geçici bir süreliğine kapatıldığı kaydedilirken çalışanların da karantina altına alındığı bildiriliyor. 


61saat.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.