1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Kayak camiasının acı kaybı
Erzurum'da Kayak camiasının acı kaybı

Erzurum'da Kayak camiasının acı kaybı

Önceki gün vefat eden Türk Kayağının duayenlerinden Fevzi Tosun, Cuma namazı sonrası Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

A+A-

Gazete Güncel- Yıllarca Türk Kayak Milli Takımı sporcu yetiştiren ve Milli Takımın uzun süre baş antrenörlüğünü yapan Fevzi Tosun (87) hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeni ile hastanede tedavi gören Tosun, Narmanlı Camiinde Cuma Namazına mukabil kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Tosun’un cenaze namazına Vali Mustafa Çiftçi, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, kayak camiası ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, askeri ve mülki yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Tosun’un cenazesi namazın ardından Yeni Asri Mezarlıkta dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Türk Kayağının duayenlerinden olan 87 yaşındaki Fevzi Tosun, Ramazan Bayramının 2. Günü hayatını kaybetmişti. Bir süredir hastanede tedavi gören Tosun’un vefatı kayak camiasını hüzne boğdu.  

Uzun yıllar Milli Takım baş antrenörlüğü yaparak kayak sporuna hizmet eden Fevzi Tosun, Palandöken Kayak Merkezinin uluslararası seviyede tanıtılmasına da büyük katkı sağlamıştı.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.