1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum’da Kız Kıza Şiddet
Erzurum’da Kız Kıza Şiddet

Erzurum’da Kız Kıza Şiddet

Erzurum’da ortaokul öğrencisi kız çocuğu, metruk binada bir araya geldiği arkadaşını öldüresiye dövdü.

A+A-

Erzurum Güncel- Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga yine bir öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Mahalle sakinleri madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binaların acil yıkılmasını istiyor.  

Manolya BULUT-PUSULA

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Hilalkent semtine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi’nde atıl durumda olan afet konutlarında dehşet veren görüntüler kayda geçti. Ortaokul öğrencisi kız çocuğu kız arkadaşını dakikalarca darp etti.

Yakutiye ilçesine bağlı Hilalkent semtinde yaşanan olayda ortaokulda eğitim gören iki kız öğrenci, geçtiğimiz pazar günü metruk halde bulunan afet konutlarında buluştu. Uyuşturucu bağımlılarının mekanı olan binada arkadaşları ile beraber sigara içen kız çocukları, önce birbirlerine ağza alınmayacak hakaret ve küfürler etti, ardından tekme ve yumuklar havada uçuştu.

Dehşet veren görüntüler

Erkek arkadaşları tarafından cep telefonu ile kayda alınan olayda önce sözlü tartışmaya giren kızlar, daha sonra birbirlerini tehdit ediyorlar. Arkadaşına ağza alınmayacak küfürler savuran kız çocuğunun “ Sen nesin, çoluk çocuk musun, git büyü de gel, elini kolunu çek, dayağını yiyip öyle gideceksin, özür dileyerek gidemezsin” dediği görüntülere yansıyor. Taraflardan birinin özür dileyerek olay yerinden ayrılmaya çalışmasına müsaade etmeyen kız, hakaret ve küfürlerin ardından saçından tuttuğu arkadaşını yerlerde sürüklüyor. Daha sonra üzerine çıkarak yumruklamaya başlıyor. Binanın içinde bulunan kızlardan biri kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Dehşete düşüren kızların kavgası cep telefonu görüntülerine yansıyor.

Suç yuvası mekanlar!

Hilalkent semti Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi’nde bulunan afet konutlarında oturan vatandaşlar, metruk binalardan şikâyetçi. Uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen binaların içinde sigara paketleri, alkol şişeleri ve yasaklı madde kullanımı için düzenekler bulunuyor.

Mahalleli tedirgin

Dışarı çıkarken tedirginlik yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, binaların bir an önce yıkılması ya da tadilat yapılarak kullanıma sokulmasını istiyor. Afet konutlarında oturan Baran Turan (19) “Bu binalarda her türlü olay yaşanıyor. Giren çıkanın haddi hesabı yok. Alkol, sigara, yasaklı madde kullanımı da oluyor. Misafirimiz geldiği zaman otobüs durağına kadar eşlik ediyoruz. Yalnız bırakamıyoruz. İçeride ateş yakıyorlar, daha önce yangın da olmuştu. Buraya bir an önce çare bulunmasını istiyoruz” dedi.

Mahalleli Aynur Aksoy (60)ise, “Çoluk çocuğumuzu dışarı çıkaramaz olduk. Başlarına bir iş geleceğinden korkuyoruz. Bu binalara gençler girip çıkıyorlar, her türlü kötü olay yaşanıyor. Bıktık artık. Ya yıksınlar ya da tadilat yapıp birilerine versinler” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum