1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Komşuların ZTK sınavı
Erzurum'da Komşuların ZTK sınavı

Erzurum'da Komşuların ZTK sınavı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda Erzurumspor, bugün saat 13:00’da Kazım Karabekir Stadı’nda komşu ilin takımı Erzincanspor’u konuk edecek. Komşulardan hangi takımın turu geçeceği maç sonunda belli olacak.

A+A-

Erzurum Günce- Erzurumspor ile Erzincanspor ZTK’da 5. Tura yükselmek için karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 4. Eleme turu bugün komşu iki kentin takımlarının mücadelesine sahne olacak. Erzurumspor ile Erzincanspor saat 13:00’da Kazım Karabekir Stadı’nda tur arayacak. Karşılaşmayı Burak Demirkıran yönetecek. Hüseyin Can ile Mehmet Dura kendisine yardımcılık yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Ramazan Haymana olacak.

Kazanan tur atlayacak

Tek maç eleme usulü ile oynanacak olan bugünkü Kupa maçında kazanan takım ZTK’da 5. Tura yükselecek. Karşılaşmanın 90 dakikasında skorda eşitlik bozulmazsa karşılaşma uzatmaya gidecek. 15’er dakikalık iki uzatma bölümünde de eşitlik bozulmazsa kupada tur atlayacak takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Gençler için vitrin maçı!

Transfer yasağı olduğu için ligde dar bir kadro ile mücadele eden Erzurumspor’da Teknik Patron Hakan Kutlu, bugünkü kupa sınavında genç oyunculara şans tanıyacak. Kutlu ayrıca U19’dan da bugünkü maç kadrosuna takviye yapacak. Erzurumspor-Erzincanspor mücadelesi iki takımın genç oyuncuları için vitrin maçı niteliğinde. Erzurumspor’un hocası bazı as oyuncuları da maç kadrosuna dahil ederek oyunun gidişatına göre o isimlere görev verecek.

Erzurumspor’un bugün Erzincanspor ile oynayacağı ZTK maçında  Oğuzhan Yağcı, Yakup Kırtay, Fırat Şaşi, Fatih Onay, Ufuk Budak, Muhammed Emin Yavaş, Alican Özfesli, Herolind Shala, Güney Yılmaz,  Gürkan Varlık, Hüseyin Mevlütoğlu ilk onbirine görev vermesi bekleniyor.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.