1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurum'da konuşan Özhaseki, "Sloganımız net, rehavet yok, gayret çok"
Erzurum'da konuşan Özhaseki, "Sloganımız net, rehavet yok, gayret çok"

Erzurum'da konuşan Özhaseki, "Sloganımız net, rehavet yok, gayret çok"

Özhaseki başkanlığında düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Bölge İstişare Toplantısı’ Erzurum'da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telekonferans ile bağlanarak toplantıya bölge illerinden katılan 141 belediye başkanına seslendi.

A+A-

Erzurum Güncel- Palandöken Kayak Merkezindeki düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge İstişare Toplantısı, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında yapıldı. Basına kapalı olarak düzenlenen toplantıya Erzurum, Trabzon, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Muş, Rize, Tunceli ve Van’dan 141 belediye başkanı ve 9 il genel meclis başkanı katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile bağlandığı toplantıda, 2 tur seçimlerinin önemine değinildi, ‘rehavete kapılma’ mesajı verildi.

Toplantıda konuşan Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “ İnşallah ülkemizin dört bir sathında 28 Mayıs'ta 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa gidecek' ve ömrünü aziz milletimize adayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı’mızı hep birlikte imar ve inşa edeceğiz” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise, “Yerel yönetimler olarak 14 Mayıs’taki başarımızı 28 Mayıs’ta taçlandıracağız. AK Parti hazır, yerel yönetimler hazır!” ifadelerini kullandı.

Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise sosyal medya hesabından, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Yerel Yönetimler Bölge İstişare Toplantımız oldukça verimli geçti. Yerel yönetimleri gerçek kimliğine kavuşturan ve insan odaklı belediyecilik anlayışını ön plana çıkartan AK Parti’miz, Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Türkiye’nin önünde yeni ufuklar açmaya devam edecek” mesajını paylaştı.

 

Ayşe Nur Erdoğdu Bayram/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.