1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Liseli gençler 'Futsal'laştı
Erzurum'da Liseli gençler 'Futsal'laştı

Erzurum'da Liseli gençler 'Futsal'laştı

Erzurum’da Lise gençler futsal il birinciliği müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda tam gaz devam ediyor. Büyük ilgi gören müsabakalara katılımın yoğun olması yetkilileri sevindirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı 2023-2024 Okul Sporları sezonu kapsamında Yakutiye Spor Salonu’nda Liseli Gençler Futsal İl Birinciliği maçları yoğun bir katılımla yapılıyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği müsabakalara 28 erkek, 6 da kız takımı katılıyor. 34 takımın katılımıyla yapılan Lise A Gençler Futsal İl Birinciliği maçlarında grup maçları sona erdi. Şimdi son 16 turu heyecanı başladı.

Maçlar nefes kesiyor

Kıran kırana geçen maçlarda Fetullah Demir ile Yücel Karakoç tertip komitesi üyeliği yapıyor. Milli Eğitim İl Müdürlüğünden ise Fatih Sarıkaya tertip komitesinde yer alıyor.

Çelikdağ’dan hakemlere markaj

TFF Merkez Hakem Kurulu Erzurum İl Başkanı Cihat Çelikdağ bir an olsun maçlarda görev yapan hakemleri yalnız bırakmıyor. Genç ve gelecek vaat eden hakemleri adeta markaja alan Çelikdağ, hakemlerle yakından ilgileniyor.

Emrah Ergün, Murat Aydın, Ramazan Eskici, Hasan Özsaygın, Ümit Berkay Karaoğlu, Kemalettin Seren, Ensar Bostancı, , Mustafa Berat Gökcanoğlu, Elanur Kotan ve Zerrin Akın gibi hakemler futsal maçlarında görev alıyor.

TFF Kurmayları tribünde

Nefes kesen maçlara sahne olan Lise A Gençler Futsal İl Birinciliği maçlarını TFF UEFA Antrenör Eğitimcisi Kemal Coşkun, TFF Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu ile TFF Bölge Teknik Sorumlusu Yunus Emre Öztürk de yakından izleyerek yetenekli gençleri Futsal Milli Takımı havuzu için rapor etti.

Futbolcular sahada taraftarlar tribünde coşuyor

Yoğun katılımla yapılan Lise A Gençler Futsal İl Birinciliği maçlarında futbolcular ve beden eğitimi öğretmenleri sahada kazanmak için ter dökerken, okulların taraftarları da tribünlerde coşuyor.

İlçe takımları takdir topladı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yaşar Elen, bu sezon Futsal Lise A Gençler kategorisine 28 erkek 6 kız takımı olmak üzere 34 lise takımının katıldığına işaret etti. Özellikle Yakutiye, Aziziye ve Palandöken gibi merkez ilçelerinin yanı sıra Aşkale, Pasinler, Tortum, Çat, Karayazı ve Karaçoban ilçelerinden takımların katılması takdirle karşılandı.

Son 16 heyecanı başladı

Yakutiye Spor Salonu’nda oynanan maçlarda erkeklerde ve kadınlarda grup maçları sona erdi. Şimdi son 16 turu heyecanı başladı. Son 16 turunun ardından çeyrek final ve yarı final maçları oynanacak. Final karşılaşmasından sonra ise kızlarda ve erkeklerde il şampiyonu belli olacak.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.